Pohled shora na kamiony stojící na vyznačeném parkovišti.

Lodní doprava

Potřebujete přepravit zboží přes oceán? Jsme tu pro vás! Nabízíme komplexní lodní dopravu včetně dopravy do přístavu, nakládky, vykládky a vyřízení všech potřebných dokumentů. S námi máte jistotu, že vaše zásilka bude v dobrých rukou a dorazí do cíle včas a bezpečně. Pravidelný reporting o stavu zásilky je samozřejmostí.

Flexibilní řešení pro každý náklad

Ať už potřebujete přepravit malou zásilku nebo celý kontejner, máme pro vás vhodné řešení. Nabízíme pronájem celých kontejnerů různých typů, včetně:

  • Standardních kontejnerů: Pro běžné zboží všeho druhu.

  • Kontejnerů pro nebezpečný náklad: Splňující přísné bezpečnostní normy.

  • Speciálních kontejnerů: S vložkami pro tekutiny, sypké materiály nebo s řízenou teplotou pro mražené či chlazené zboží.

  • Otevřených kontejnerů: Pro přepravu nadrozměrných nákladů.

  • Cisteren: Pro přepravu kapalin.

Pokud nevyužijete celý kontejner, nabízíme možnost sdílené přepravy. Tato možnost se vyplatí především finančně, náklady jsou mezi klienty umísťující své zboží do sdíleného kontejneru rovnoměrně rozděleny.

Nadrozměrné a těžké náklady nejsou problém

Disponujeme specializovanými plavidly pro přepravu nadrozměrných a těžkých nákladů. Zvládneme přepravit zásilky o délce desítek metrů a hmotnosti stovek tun.

Přeprava
nebezpečného zboží

Máme dlouholeté zkušenosti s přepravou nebezpečného zboží. Zajistíme veškerá potřebná povolení a bezpečnostní opatření, aby vaše zásilka dorazila do cíle bezpečně a v souladu s předpisy.

Kontaktujte nás a získejte nezávaznou nabídku!

Rádi vám poradíme s výběrem nejvhodnějšího typu přepravy a připravíme individuální cenovou nabídku. S námi máte jistotu, že vaše zboží bude v těch nejlepších rukou.

Kontaktujte nás

Klademe důraz na individuální přístup k našim klientům, proto nabízíme řešení na míru, která přesně odpovídají vašim potřebám. Ať už potřebujete jednorázovou přepravu nebo pravidelné dodávky, jsme tu pro vás. Kontaktujte nás a přesvědčte se o kvalitě našich služeb, které vám usnadní logistiku a zlepší váš obchodní výkon.